23948sdkhjf

Ny medejer køber 40 pct. af Dania Connect

Kapitalfonden Blue Equity bliver en del af ejerkredsen

Dania Connect, som er specialiseret i at fragte skibscontainere på lastbiler, får en ny partner. Kapitalfonden Blue Equity overtager 40 procent af aktierne i selskabet. I samme forbindelse træder den ene af virksomhedens to medejere, Anders Bahn Christiansen ud af ejerkredsen. CEO Frank Hjortekær-Jensen bibeholder en ejerandel på 60%.

I den nye ejerskabsstruktur er det hensigten, at Dania Connects ledergruppe også inviteres indenfor som medejere.

- Vi kommer til at stå endnu stærkere med Blue Equity som medejer, slår CEO Frank Hjortekær-Jensen fast.

- Blue Equitys store viden og faglige kompetencer vil komme Dania Connect til gode, når vi sammen skal

træffe beslutninger, som er vigtige for firmaets fremtidige konkurrencestyrke, innovation og vækst. Vi bliver stærkere rustet til fortsat udvikling og vækst.

- Blue Equity er ejet af danske virksomheder og investorer, og er det rette match for Dania Connect, siger Frank Hjortekær-Jensen og henviser til kapitalfondens professionelle investorkreds, værdier og mentalitet.

- Blue Equity tænker med en lang tidshorisont og sætter en ære i at gøre veldrevne danske virksomheder endnu bedre.

Bidrage til udviklingen

Hos Blue Equity er partner Thomas Gullacksen glad for at blive en del af Dania Connect.

- Vi har lært virksomheden af kende som en meget stærk, professionel og visionær aktør på markedet med en særdeles kompetent og erfaren ledelse og dygtige og loyale medarbejdere.

- Vi glæder os til at være med til at bidrage til den fortsatte udvikling og ekspansion af Dania Connect sammen med Frank og ledelsesgruppen.

Dania Connect har hovedsæde i Aarhus og har siden 1938 har opereret en stadigt voksende flåde af lastbiler og trailere med det formål at forbinde de danske containerhavne med start- og slutdestinationer for oversøisk gods.

Hver eneste last bliver håndteret og transporteret med den nødvendige præcision – og med dokumenteret ansvarlighed i forhold til klima, miljø, sikkerhed og arbejdsvilkår.

Dania Connect havde i 2021 en bruttofortjeneste på 49 mio. kr., 90 ansatte og en flåde på 143 lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141