23948sdkhjf

Dæk er vigtige - derfor tjekkes de af eksperter

Vores chauffører har nok at lave. De skal ikke også være dækeksperter, siger logistikchef

- Dæk er enormt vigtigt. Det er lige meget, om det er en knallert, personbil eller lastbil. Dækket er den eneste kontakt med vejen. Derfor skal det selvfølgelig være i tip-top stand.

Sådan siger Logistics Manager hos Dansk Retur System Nicolai Schilling Ravn. Virksomheden har i længere tid haft et samarbejde med Euromaster for at sikre, at dækkene ikke er nedslidte, og at de altid har det korrekte dæktryk.

- Vi har en samarbejdspartner som medspiller, så vi ikke selv skal gå og holde øje med dækkene. Den enkelte chauffør har mange andre gøremål. Som chauffører har de selvfølgelig en basal viden om dæk; men ekspertviden om dækkene ligger hos en ekspert.

- De sikrer, at dækkene altid er i orden, og at dæktrykket er korrekt. De laver udmålinger og har de enkelte lastbiler i fokus. Og så står de til rådighed, hvis chaufføren opdager et eller andet galt, siger Nicolai.

Han fortæller også, at Dansk Retur System er ved at skifte ud i bilparken; men der er pt 31 biler i afdelingen på Sjælland, hvor Nicolai er logistikchef. Der er også en del trailere, så det bliver til en masse dæk, der skal holdes øje med.

Billedtekst:

Logistics Manager hos Dansk Retur System Nicolai Schilling Ravn (th) og salgschef hos Euromaster Søren Brinck samarbejder om at optimere Dansk Retur Systems brug af dæk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156