23948sdkhjf

Jobmesse i Brabrand skal afhjælpe chaufførmanglen

22. september står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når Dekra, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, for sjette gang inviterer til jobmesse.

Jobmessen bliver afholdt på Dekras nye skole i Brabrand fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde et bredt udvalg af danske transportvirksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft.

 Sidste jobmesse blev afholdt i marts 2022  med over 700 besøgende og 80 deltagende virksomheder på landsplan.

Branchen mangler chauffører

Efterspørgslen på nye chauffører er fortsat stor. Det skyldes en kombination af en høj gennemsnitsalder i branchen, hvor hver anden chauffør er over 50 år samt en stor vækst i transportsektoren.

Et af målene med jobmessen er derfor også at inspirere flere til at gå chaufførvejen.

- Det er en oplagt mulighed at kigge forbi jobmessen, hvis man overvejer at lave et brancheskifte. På jobmessen kan de besøgende få en snak med forskellige transportvirksomheder og høre mere om, hvordan det er at arbejde som blandt andet lastbilchauffør, buschauffør og taxichauffør. Derved kan de få en god fornemmelse af, om et job i transportbranchen kan være det rigtige match for dem,” udtaler Troels Lund, kommerciel direktør hos Dekra.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.219