23948sdkhjf

DHL Express skruer op for priserne

Fra næste år kommer kunderne hos DHL Express også til at mærke til prisstigninger.

1. januar 2023 opjusterer selskabet nemlig sine priser med i gennemsnit med 7,9 procent i Danmark sammenlignet med indeværende år. 

- Indtil videre har 2022 været endnu et turbulent år med et volatilt markedsmiljø, der udfordrer den globale handel. Vi har dog bevist vores evne til at tilbyde stabil og pålidelig service til vores kunder over hele verden. Med den årlige prisjustering er vi i stand til at investere i vores infrastruktur og i teknologi der fortsat sikrer robuste, bæredygtige kundeløsninger i verdensklasse, siger Parvinder Tiwana, der er salgsdirektør i DHL Express i Danmark.

Prisjusteringen skal gøre det muligt for virksomheden "at investere yderligere i netværket, udvide kapaciteten i takt med kundernes behov og sikre et konstant højt serviceniveau", lyder det.

- Det omfatter avancerede fly og køretøjer, og at vi udvider vores hubs og gateways for at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel. Samtidig investerer vi også i grønne og mere bæredygtige løsninger, såsom Sustainable Aviation Fuel og elektriske køretøjer, siger Parvinder Tiwana.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fin krantrækker til Fyn
Uden kørekort, påvirket og i lånt varebil
Fragtfirma: Ja tak til flere kvinder bag rattet
Ugens konkurser
Stort fald i de højeste containerrater
If skifter leverandør på vejhjælp i Europa
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.157