23948sdkhjf

Nu skal de til VM

Banditterne fra Scania blev nummer 2 ved EM i Top Team - nu venter VM

Mange års erfaring, et fantastisk teamwork og en skarp rollefordeling førte i weekenden Banditterne fra Fredericia til anden pladsen i den europæiske finale i Scanias værkstedskonkurrence, Top Team. Nu skal det danske hold med til VM, som finder sted på Scanias hovedkontor i Södertälje.

Banditterne er et hold, der består af medarbejdere fra Scanias værksted i Fredericia. Det består af mekanikerne Dennis Møller, Dennis Larsen og Martin Winther samt lagerkoordinator Peder Fahlén, værkfører Rasmus Nielsen og kontorassistent Christa Jepsen.

Scanias Top Team-konkurrence er et uddannelsesprogram i konkurrence form, der har til formål at inspirere og motivere Scanias værkstedspersonale til at udvikle og dygtiggøre sig.

I dag er lastbilerne proppet med teknologi, og det er derfor vigtigt, at mekanikerne ved præcis, hvordan de skal diagnosticere og løse problemerne med det samme.

Konkurrencen følger værkstedernes daglige arbejdsmønstre. I den europæiske finale blev deltagerne blandt andet testet på systemkendskab, paratviden, systematisk fejlfinding og samarbejde – og de blev udsat for tidspres. De skulle fejlfinde og løse fejlene på blot 20 minutter.

For at forberede holdet til EM-finalen havde holdets tekniske trænere Ole Filskov og Søren Krelskov udviklet et uddannelsesforløb, hvor holdet har været på træningslejr hos Scania Academy i Horsens.

Nu skal der trænes op til VM, hvor 26 Scania-teams fra hele verden har kvalificeret sig til. VM finder sted til foråret 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127