23948sdkhjf

Her de fem finalister til Danish Transport Award 2022

Til Danish Transport Award har ITD i år valgt at sætte fokus på arbejdskraften i de danske transport- og logistikvirksomheder.

De virksomheder, som er på tale til prisen, har alle taget et socialt ansvar og har blandt andet fundet beskæftigelse til mennesker, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet.

De fem virksomheder er:

  • Anders Nielsen & Co A/S (Ancotrans)
  • Dantra A/S
  • HRN-Trucking
  • Jørgen Jensen Distribution A/S
  • Tonny’s Kran Service Esbjerg

- Disse fem virksomheder viser på hver deres måde, hvad det vil sige at tage et socialt ansvar, siger Stefan K. Schou, der er konstitueret adm. direktør i ITD og dermed medlem af juryen for Danish Transport Award 2022.

- Sådan en ansvarlighed er der brug for, og vi håber, at vores medlemsvirksomheder - og mange andre virksomheder - vil lade sig inspirere af de gode eksempler.

- For disse mennesker, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet, betyder det rigtig meget at have noget at stå op til om morgenen og vide med sig selv, at man bidrager til fællesskabet og samfundet.

Engageret arbejdskraft

- For virksomhederne betyder det adgang til meget engageret arbejdskraft, siger Stefan K. Schou.

- De kan måske kan løse andre typer af opgaver, eller løse de samme opgaver som de øvrige medarbejdere, men hvor der bliver taget individuelle hensyn, så jobbet bliver tilpasset den enkelte.

Mogens Jensen, der er formand for Folketingets Transportudvalg, er formand for juryen for Danish Transport Award 2022.

Vinderen offentliggøres den 12. oktober 2022 ved ITD’s medlemsmøde. Udover æren modtager vinderen en check på 50.000 kroner. Andenpladsen vinder 25.000 kroner, mens tredjepladsen kan køre hjem med 10.000 kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082