23948sdkhjf

ITD har fundet sin nye direktør

Med virkning fra den 1. oktober er Stefan K. Schou, 44 år, tiltrådt som adm. direktør for ITD. Han var været konstitueret direktør siden starten af august, hvor han afløste Jesper Høgh Bach.

Stefan K. Schou kom til ITD for otte år siden og har i en årrække varetaget stillingen som chef for medlemsservice i ITD, hvor han har oparbejdet et stort kendskab til ITD’s medlemsvirksomheder og medarbejdere.

- Vi er fra bestyrelsens side rigtig glade for, at vi nu har en direktør, som både kender huset, foreningen og medlemmerne. Det giver ro og tryghed i forhold til, hvor vi skal hen fremadrettet, siger John A. Skovrup, bestyrelsesformand i ITD.

For Stefan K. Schou er det et drømmejob.

- Jeg er glad og taknemmelig over, at ITD’s bestyrelse har vist mig den tillid. ITD har gennem sin næsten 75 år lange historie altid været en helt særlig forening. Jeg glæder mig til sammen med ITD’s stærke medlemmer og dygtige medarbejdere at fortsætte ITD’s historie ind i fremtiden, siger Stefan K. Schou, adm. direktør i ITD.

Inden han kom til ITD har Stefan K. Schou arbejdet for blandt andet Dansk Industri og partiet Venstre. Han har også været selvstændig erhvervsdrivende inden for IT-branchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078