23948sdkhjf

Stokholm Transport ekspanderer igen

Går nu inde på det engelske marked for event-transport

For to år siden – midt under Corona-pandemien – udvidede Stokholm Transport sine aktiviteter inden for event-transport på det skandinaviske marked ved at overtage transportafdelingen hos svenske Creative Technology.

Nu ekspanderer Stokholm Transport igen – denne gang går de ind i et joint venture med den engelske transportvirksomhed Truckinby og dens stifter, Brian Yeardley. Sammen opretter de et fælles selskab, Stokholmby, som råder over en flåde på 120 trækkende enheder.

Stokholmby bliver en større spiller på det europæiske marked for logistik og transport af lyd- og lysudstyr, scenegrej og andet teknisk udstyr til koncerter, udstillinger og andre store events.

- Corona-pandemien førte til aflysning af stort set alle store events i både Danmark og England; men alligevel har vi begge klaret os rimeligt takket være fleksibilitet og omstillingsmuligheder til andre transportopgaver, siger Lars Stokholm, der direktør for Stokholm Transport.

- Heldigvis er markedet for event-transport kommet op i gear igen, og med det styrkede samarbejde står vi nu styrket.

Har samarbejdet tidligere

Lars Stokholm og Brian Yeardley har samarbejdet og hjulpet hinanden ved forskellige store transportopgaver i Europa. De lærte hinanden at kende ved en tilfældighed for nogle år siden.

- Jeg blev kontaktet af Brian Yeardley, der havde fået tekniske problemer med en af sine lastbiler i Stockholm, fortæller Lars Stokholm.

- Vi havde tilfældigvis en ledig bil i området og kunne hjælpe, så Brian Yeardley kunne overholde en vigtig deadline. Siden da har vi hjulpet hinanden i forskellige situationer med materiel og transportkapacitet.

- Undervejs har vi lært, at vi har de samme grundlæggende værdier, når det gælder måden at drive forretning på. Derfor var det oplagt at indgå et mere forpligtende samarbejde.

Bedre efter Brexit

- Efter Brexit har det været meget kompliceret for både engelske og europæiske transportører at udføre event-transport, der krydser frem og tilbage mellem England og EU, men med krydsejerskabet får vi markant forbedrede forretningsmuligheder.

- Det samme gælder mulighederne for at byde på de helt store europæiske turnéer, hvor vi kan mønstre over 100 egne lastbiler og desuden supplere med indlejet kapacitet.

Stokholmby ejes ligeligt af Stokholm Transport og Brian Yeardley Continental Ltd.

FAKTA

  • Stokholm Transport blev etableret i 1980
  • Stokholm Transport er Skandinaviens største specialist inden for event-transport.
  • Event-transport omfatter logistik og transport af lyd- og lysudstyr, scenegrej og andet teknisk udstyr til koncerter, udstillinger og andre store events
  • Brian Yeardley etablerede sin forretning i 1975
  • Stokholmby råder over 120 lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rent kvindehold på chaufføruddannelsen
Frode Laursen er med til at bekæmpe madspild
Tiptrailer på 59 kubik til Kjellerup
DI om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Varebils-specialist gearer op til vækst
Venstres trafikordfører ramt af vælgernes dom
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.156