23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser

Bladkompagniet

Ole Morten Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos A/S Bladkompagniet i stedet for Michael Lauritz Møhl. Samtidig er Janus Mark Erwolter udnævnt som næstformand i bestyrelsen. Bladkompagniet distribuerer tryksager.

Dania Connect

Eskil Bielefeldt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dania Connect A/S i stedet for Claus Berner Nielsen. Samtidig er Christian Møller Christensen og Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Oliver Dahl Peters.

Dantra

Marc Ahrenfeldt Jeel er indtrådt som administrerende direktør hos Dantra A/S i stedet for Kenneth Jensen, mens Lone Kjær er indtrådt i direktionen. Samtidig er Kenneth Jensen indtrådt i bestyrelsen. Dantra er en af Danmarks tanktransportører.

Euro Leasing

Mike Vannauer er indtrådt i bestyrelsen hos Euro Leasing A/S i stedet for Jan Seiffert. Euro Leasing lejer og leaser MAN-lastbiler.

IOT-Track

Jesper Hedegaard er udtrådt af bestyrelsen hos IOT-Track A/S, som udvikler flådestyringssystemer.

Picit

Peter Agentoft Nielsen er udtrådt af bestyrelsen hos Picit A/S. Virksomheden udvikler realtids informationsplatforme til transportindustrien.

Trepco

Eskil Bielefeldt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Trepco A/S i stedet for Claus Berner Nielsen. Samtidig er Jens-Jacob Thuun Aarup, Christian Møller Christensen og Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Louise Meier. Trepco er et trailerværksted i Århus.

UPS SCS (Denmark)

Suzanne Kingler-Werner er indtrådt i direktionen hos kurérvirksomheden UPS SCS (Denmark) i stedet for Michael Burke Harrell.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fin krantrækker til Fyn
Uden kørekort, påvirket og i lånt varebil
Fragtfirma: Ja tak til flere kvinder bag rattet
Ugens konkurser
Stort fald i de højeste containerrater
If skifter leverandør på vejhjælp i Europa
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.173