23948sdkhjf

300 udstillere er allerede klar

Opbakningen til Transport 2023 er stor. Det samme er forventningerne. Allerede nu har 300 udstillere sikret sig en plads på Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen, Transport 2023, som finder sted 20-22. april i MCH Messecenter Herning.

Hos MCH glæder man sig over den store interesse.

- Standområderne rundt i messehallerne er allerede ved at være godt fyldte, siger Lars Medom, projektleder i Salg hos MCH A/S.

Han glæder sig til at præsentere en bredt funderet fagmesse for de besøgende.

God investering

Blandt de udstillere, som allerede er klar, er SAWO, Nordens førende leverandør af lasthåndteringsudstyr og messens - foreløbig - største udstiller.

- Det er en rigtig god investering for os at udstille på Transport, siger direktør i SAWO Ivan Chrost.

- Det giver stor værdi på flere niveauer og er en unik mulighed for at mødes bredt med kollegaer og kunder fra den samlede transportbranche.

- Vi ser ekstremt meget frem til at vise sortimentet frem og bruger anledningen til at medbringe verdensnyheder inden for stort set alle vores produktkategorier, siger Ivan Chrost.

Fuld udblæsning

Renault Trucks sætter alle sejl ind på forårets messedeltagelse med en 600 kvadratmeter stor stand.

- Frankrig kommer til Herning med fuld udblæsning, siger Claus Rieland, der er commercial manager hos Renault Trucks i Danmark.

- Uden at røbe for meget kan jeg sige, at vi vender udstillingsformatet på hovedet.

- Transportmessen er det perfekte udstillingsvindue. Messen besøges af kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark, og derfor er den højt prioriteret for os. Vi går langt for at ramme de unge og potentielle nye medlemmer af transportbranchen.

- Branchens fremtid bliver skabt på Transport 2023, siger Claus Rieland.

Synlighed og kendskab

Forventningsglæden er også stor hos STENHØJ DK, der er totalleverandør på værkstedsmaskiner og udstyr. STENHØJ DK deltog senest i 2005 - nu vender virksomheden tilbage og ønsker med messedeltagelsen at nå bredt ud med et af virksomhedens store forretningsområder: 'Heavy duty'.

- Vi vil gerne slå fast, at vi kan levere hele vejen rundt på værkstedet, også på de store køretøjer og maskiner, siger salgschef i STENHØJ DK John B. Struve.

- Vores sortiment omfatter alt fra dækmaskiner, lifte og mobile løftesøjler til værkstedsgrave. Det er vores forventning og forhåbning, at vi kan skabe synlighed og større kendskab til vores produkter.

- Transportmessen i Herning ideel. Hele vores målgruppe er repræsenteret, siger John B. Struve.

Artiklen er en del af temaet Transport 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079