23948sdkhjf

Linde opdaterer populær palleløfter

De arbejder i døgndrift på fragtcentralen. De kører med på ladet, når travle chauffører skal aflevere varer inde i bymidten. De optimerer den interne logistik i produktionsvirksomhederne.

Vi taler om palleløfterne - de uundværlige el-hunde - som i årevis har været en effektiv transporthjælp og stabil makker for tusindvis af lager- og logistikfolk i danske virksomheder.

Nu har Linde opdateret sine elektriske palleløftere på en række punkter. Der er lagt yderligere lag på teknologien, så Lindes T14-T20 palleløfterne er fuldt på omgangshøjde omkring sikkerhed, ergonomi, håndteringsevne, vedligeholdelsesfrie komponenter – og ikke mindst - udvalget af ekstraudstyr, der gør det muligt at tilpasse maskinen til tidens mange krævende logistikopgaver.

Sikkerhed overalt

På sikkerhedsområdet har maskinerne fået et lavt chassis, der beskytter fødderne, og en lavt monteret styrestang, der bringer brugeren i god afstand maskinen under drift.

Slippes butterflygrebet eller ændres retningen, bremser palleløfteren automatisk. En anti-kollisionskontakt sikrer, at maskinen standser, hvis der er fare for, at chaufføren kan blive klemt.

Ergonomiske detaljer

Den lydsvage palleløfter har også fået nye brugervenlige design og ergonomiske detaljer.

Styrestangen kan betjenes med både venstre og højre hånd, og et multifunktionsdisplay med timetæller, service-info, display til fejlkoder og batteriniveau giver overblik over vigtige oplysninger.

Afhængigt af batteriets størrelse kan dækslet bruges som opbevaringsplads til eksempelvis clipboard, folieruller og varescanner.

Mere energi

En stærk el-motor giver palleløfteren saft og kraft i alle situationer.

Med proportional hastigheds-kontrol (ekstraudstyr) mindskes hastigheden i forhold til vinklen på styrestangen, så den fx med lodret position vil køre langsomt. Omvendt kan en indbygget booster-funktion øge motoreffekten, når maskinen skal forcere ujævnt og stejlt terræn.

Ekstraudstyr

- De nye Linde palleløftere vidner om et fortsat udviklingsarbejde, hvor gradvise forbedringer kan løfte maskinen ind i fremtiden, siger produktchef Poul Kyndi Laursen fra N.C. Nielsen, der importerer, forhandler og servicerer maskiner fra Linde.

- Vi er rigtigt glade for at kunne tilbyde vores kunder en opdateret version, som både har nye features og samtidig rummer fleksible muligheder for ekstraudstyr. En sådan palleløfter er langt fra en hyldevare, men tilpasset præcist til opgaven og brugernes behov.

Blandt det ekstra-udstyr, som N.C. Nielsen tilbyder, er Lithium-ION batterier, der bliver tilpasset kundens aktuelle energibehov. Man kan også tilkøbe en enhed til dataoverførsel, gafler i forskellige længder og støjsvage lasthjul.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dækkoncern henter ny salgsdirektør i egne rækker
Nye fartbump skåner lovlydige trafikanter
Stor interesse for DI-kampagne om nye EU-krav
DTL: Målret km-afgiften til privatbilerne
Rent kvindehold på chaufføruddannelsen
Frode Laursen er med til at bekæmpe madspild
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.14