23948sdkhjf

DEKRA Bilsyn kåret til Årets synshal 2022

Danmarks andenstørste bilsynskæde, DEKRA Bilsyn, ha r vundet titlen som ’Årets synshal 2022’. Udnævnelsen skete, da autobranchen blev hyldet ved den store, årlige Auto Awards, der blev afholdt i Cirkusbygningen i København.

DEKRA Bilsyns administrerende direktør, Mikael Morell, er ikke i tvivl om, at det er synskædens medarbejdere, der skal krediteres for sejren.

- Vi er meget taknemmelige over, at så mange af vores kunder har valgt at stemme på os. Det bekræfter os i, at vores kunder er tilfredse med den service og rådgivning, de får i vores synshaller, og det betyder rigtig meget for os.

Fremadstormende synskæde

DEKRA Bilsyn entrerede på det danske bilsynsmarked i 2018, og siden da er det gået stærkt. DEKRA Bilsyn er i dag Danmarks andenstørste synskæde med 55 synshaller i hele landet, og flere er på vej. Synskæden er vokset både gennem opkøb og etablering af helt nye synshaller.

- Selvom der har været fart på forretningen på landsplan, har vi stadig haft fokus på at opretholde det lokale islæt i hver synshal, siger Mikael Morell.

- Alle vores synshaller drives af lokale ildsjæle, og i mange af de synshaller, vi har opkøbt, er det fortsat de tidligere ejere, der står for den daglige drift.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fin krantrækker til Fyn
Uden kørekort, påvirket og i lånt varebil
Fragtfirma: Ja tak til flere kvinder bag rattet
Ugens konkurser
Stort fald i de højeste containerrater
If skifter leverandør på vejhjælp i Europa
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.125