23948sdkhjf

Mærsk på jagt blandt gamere

Mange undervurderer, hvilke egenskaber en gamer har, siger tech-chef hos Mærsk

Mærsk har fokus på gamere, når det gælder om at hyre nye medarbejdere. I en video på Twitter fortæller tech lead i Mærsk, Angel Donchev, hvorfor det giver god mening at søge efter nye medarbejdere blandt gamere.

- Jeg tror, at gaming udvikler færdigheder, der er meget vigtige i dagens samfund og for at få succes på arbejdet, siger han.

- Jeg er far til to, så jeg kan sige, at jeg ikke altid ser positivt på gaming; men at have vedholdenheden til at øve sig dag efter dag for at blive god til noget er en færdighed, der kræves. Mange folk undervurderer, hvad der skal til, og hvilke slags egenskaber det udvikler.

Angel Dochev peger også på, at mange af situationerne i computerspil kan overføres til at arbejde i et rederi.

- Gaming kan være ret overvældende med hensyn til information. Man skal kunne koordinere forskellige informationer for at træffe hurtige beslutninger. I dagens verden, hvor der er så meget information og så meget støj, bliver det vigtigt at skelne signal fra støj for at træffe den rigtige beslutning.

I forbindelse med et jobopslag til en stilling med fjernstyring af en kran skrev rederiet direkte, at "...tidligere erfaring som professionel gamer eller medlem af en professionel gaming-organisation ville være et plus...”.

Derfor så man også Mærsk være hovedsponsor for gamerturneringen Blast Premier Fall Final Copenhagen i Royal Arena i november.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Padborg-vognmand vinder et vigtigt slag
Tiptrailer til Tørring
Danske Fragtmænd vil modernisere transportbranchen
Midlertidig direktør i Scania Danmark
Her tester landets mest talentfulde lærlinge deres "skills"
Leman: Vi skal vækste os ud af krisen
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.158