23948sdkhjf

Hardox-trailer til Faurkilde

Handels- og transportvirksomheden Faurkilde.dk ApS fra Snertinge har før jul investeret i en ny, stærk Kel-Berg tiptrailer med Hardox-kasse og automatisk rullepresenning. Selve chassiset er opsvejst i QSTE690-stål.

Kassen er opbygget med kraftige forsmæksforstærkninger og en kraftig 12 mm bund. Siderne er i 8 mm plade med spidse topprofiler, så der ikke kan ligge sand på kanterne. Bagklappen er i aluminium. Bund, sider og kofanger er beklædt med plast.

Traileren har fire 9-ton SAF-aksler med skivebremser. Første og fjerde aksel er løftbar, fjerde aksel er også selvstyrende. Der er sikkerhedspakke med dumperventil, bak- og tilt-alarm. Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

Faurkilde.dk blev stiftet i september 2008 af Peter Frandsen som en handelsvirksomhed med fokus på bioenergi og biobrændsel. Siden er virksomheden udvidet med en vognmandsafdeling – Faurkilde Transport. Inden for energi er det mest solgte produkt 6 og 8 mm træpiller, der er nøje udvalgt med henblik på kvalitet, pris og brugeroplevelse. Faurkilde Transport tilbyder en lang række transportydelser herunder transport og lagring af flydende produkter, transport af korn og entreprenørkørsel. Med hovedsæde i Vestsjælland er de klar til at levere i hele Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.031