23948sdkhjf

Ny salgschef for Nyscan Trucks

Ronnie Christensen er blevet ansat som ny salgschef for Nyscan Trucks. Han kommer senest fra en stilling som salgskonsulent for Mercedes-Benz-lastbiler, men har tidligere også solgt Scania- og Renault-lastbiler.

Ronnie er uddannet som lastbilmekaniker og har en bred viden om vognmandsbranchen. Han har tidligere arbejdet som kørselsleder og værkstedsansvarlig for en flåde på op til 65 lastbiler, og har også været ansvarlig for køb og salg af lastbiler i familievirksomheden Orla Christensen & Sønner A/S. Ronnie har også arbejdet som mekaniker hos DAF København.

- DAF har et stærkt markedspotentiale i Danmark, og jeg ser frem til at bidrage til at udbygge Nyscan Trucks og DAFs markedsandel på Sjælland og Lolland-Falster, siger Ronnie Christensen

Stærk salgsprofil

- Vi har længe søgt en stærk salgsprofil til Nyscan Trucks, og med Ronnie har vi fået en rigtig god holdspiller på DAF-holdet, siger adm. direktør Kasper Rasmussen.

- Ronnie har et stort kendskab til vognmandsbranchen, og han har et stort produktkendskab til både lastbiler og opbygninger. Med sin tekniske baggrund vil han hurtigt lære DAFs produktprogram at kende, så han kan rådgive vores kunder på bedste vis.

Ifølge direktøren står DAF i en stærk position med den nyeste lastbilgeneration, som omfatter de tunge DAF XF, XG og XG+-lastbiler til regional og international langturskørsel samt den helt nye DAF XD-serie til distributions- og entreprenørkørsel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093