23948sdkhjf

Scania: Vi er klar til transportmesse med det helt store set-up

Lastbiler og busser er så godt som kørt i stilling. Skjorterne er strøget, og Scania er snart klar til at rykke ind i Messecenter Herning med det store set-up

Scania kommer i år til transportmessen i Herning med et stærkt hold og et bredt udvalg af produkter. Der kommer en vifte af køretøjer og løsninger til alle i transportbranchen, med el og gas stærkt repræsenteret side om side med V8 og Scania Super. I år er Scania at finde i fire haller! Hal D, E, B og H.

- Vi har løsninger til alle typer af vognmandsforretninger og transportfirmaer, siger Jannie Christiansen, der er marketing- og kommunikationschef hos Scania Danmark.

- Transportbranchen har behov for dieseldrevne lastbiler i mange år endnu. Derfor har vi valgt at både V8- og Super-motoren skal have en stor plads i Messecenter Herning i år.

- Vi ved, at mange af vores kunder kommer til transportmessen i Herning, og vi ved, at rigtig mange af messens gæster gerne vil se den brede pallette. De kommer for at se nyheder, og hvad der rører sig, og de kommer også for at se nogle vilde opbygninger. Vi har det hele med til alle, og det skal vises frem, siger Jannie Christiansen.

Transportbranchen har behov for dieseldrevne lastbiler i mange år endnu, så vi viser både V8- og Super-motorerne. Jannie Christensen

Kørekort hos Scania

På servicesiden er en del af Scanias stærke opbygger-team til stede på messen, hvor de vil have tid til at møde eksisterende kunder og nye kunder til en god faglig snak.

Derudover er Scania Finans med på messen sammen med Scania Fleet Management og Scania Driver Academy.

- Det er faktisk muligt at tage kørekort til lastbil hos Scania Driver Academy. Vi er AMU-godkendt, fortæller Jannie Christensen.

Også på busfronten vil Scania komme med spændende nyheder.

To meget interessante lastbiler

På messen i år vil Scania levere to meget interessante lastbiler til et par af Danmarks kendte vognmænd.

- Når nøglerne er kastet videre til dets ejermænd, vil de besøgende kunne få fornøjelsen af at tale med vognmændene, se deres nye flotte bliver og blive inspireret.

- I samme sætning skal det nævnes, at Scanias sælgere vil være til stede alle dage på messen og i topform til en snak, slutter Jannie Christiansen.

Artiklen er en del af temaet Transport 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156