23948sdkhjf

Endnu en hjemmebygget Scania til NMT

Nordjysk Maskinteknik Aps (NMT) i Gandrup er en meget alsidig lastbilforretning. Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for lastbiler, op- og ombygninger, smede- og hydraulikopgaver, transport og meget andet. En af virksomhedens binavne er nemlig NMT Transport, som netop har fået leveret en ny Scania R 530 A6x2 af Stiholt i Aalborg.

Den nye Scania skal sammen med NMT’s øvrige 14 lastbiler beskæftiges med specialtransport af store gaffeltrucks, maskiner, både og stålkonstruktioner. Det sker med både hurtigløber og sengetrailer.

Den nye R 530 følger efter en R 660, som NMT fik leveret af Stiholt som ny for omtrent et halvt år siden. Den har gjort det så godt på brændstoføkonomi, at NMT’s indehaver Jens Christian Langkilde Jacobsen slog til, da Stiholts lastbilsælger Dennis Andersen kom forbi med et godt tilbud på et R 530-chassis.

Opbyggede bilen selv

Efter en hurtig handel gik NMT i gang med selv at opbygge bilen, og efter en gang maling af opbygning og andre detaljer hos Klarup Autolakering var den klar til indsats.

Bilen er udrustet med en af Scanias mest populære drivliner med en 16,4-liters V8’er på 530 hk/2.800 Nm forrest, en 14-trins G33CM-gearkasse med fuldautomatisk Opticruise gearskiftesystem af nyeste generation i midten samt en enkeltreduceret bagaksel med det ekstra kraftige men alligevel økonomiske R885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling bagest.

Førerhuset er mere end veludstyret med masser af luksus fra Scanias originale tilbehørsprogram i form af læder på sæder, dørsider og gulv, infotainmentpakke med ekstra stort musikanlæg og integreret navigation, klimapakke med fuldautomatisk klimaanlæg samt ekstra motor- og kabinevarmer … og meget, meget mere!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Padborg-vognmand vinder et vigtigt slag
Tiptrailer til Tørring
Danske Fragtmænd vil modernisere transportbranchen
Midlertidig direktør i Scania Danmark
Her tester landets mest talentfulde lærlinge deres "skills"
Leman: Vi skal vækste os ud af krisen
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

1.424