23948sdkhjf

Transportbranchen skal hædres igen

Nu er FDE Fonden klar til at modtage indstillinger til ”FDE Fondens Initiativpris 2023”.

Det er en pris, som gives til virksomheder eller organisationer, der har været med til at udvikle transport- og logistikbranchen. Prisen kan også gives til en enkeltperson, der har vist ét særligt initiativ.

- Vi vil gerne hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder, siger Jens Iwer Petersen, der er formand for FDE Fonden.

- Vi er klar til at modtage indstillingerne nu.

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

Alle kan indsende et forslag til prismodtagere. Forslaget kan indsendes i perioden 1.-28. februar på www.fdefonden.dk, hvor der er et indstillingsskema.

De har vundet tidligere

FDE Fondens Initiativpris har været uddelt siden 2020.

  • 2022: Prisen gik prisen til hele den danske transport- og logistikbranche for branchens humanitære indsats i forbindelse med krigen i Ukraine. Beløbet blev fordoblet til i alt 100.000 kroner og givet via de tre hjælpeorganisationer Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp og Red Barnet.
  • 2021: BHS Logistics A/S, Rønne.
  • 2020: Ole Larsen Transport A/S, Aarhus.

Kilde: FDE Fonden

FDE Fondens Initiativpris uddeles én gang årligt, og prisen består af et legat på 50.000 kroner, et diplom og en statuette. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses-/forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

FDE Fonden blev etableret 1. november 2009 og er stiftet af ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064