23948sdkhjf

Hardox-trailer til G.O. Trans

G.O. Trans A/S i Næstved har hentet en fabriksnye Kel-Berg Hardox tiptrailer med fire aksler og med en volumen på 36,5 kubikmeter.

Traileren er udstyret med en ekstra kraftig bund med en ekstra 7 mm tyk slideplade monteret 3.000 mm fra bagenden. Sider er opbygget i 5 mm alu.-plade med spidse topprofiler, så der ikke kan ligge sand på kanterne. Traileren har rullepresenning og sikkerhedspakke med dumperventil, tilt- og bakalarm. Den har fire 9-ton BPW-aksler, hvoraf første og fjerde er løftbar. Den fjerde aksel er også selvstyrende. Traileren, der har en maksimal tilladt totalvægt på 48 ton, er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

G.O. Trans A/S tilbyder en bred vifte af transportydelser specielt for landbruget, bygge- og anlægsindustrien samt affaldsindustrien. Virksomhedens chauffører har stor erfaring med materialelogistik til betonbranchen og kan koordinere såvel store som mindre projekter. Virksomheden disponerer dagligt over 100 biler, som omfatter kran/grab-biler, containerbiler, sugebiler mm.

G.O. Trans er en del af G.O. Gruppen, der består af fem nichevirksomheder med en høj grad af specialisering. Udover vognmandsfirmaet G.O. Trans tilbydes international transport med G.O. Transport & Spedition A/S, tanktransport Holger Kristiansens Eftf. A/S, spedition med EHJ Transport & Spedition GmbH og fragtkørsel med Nielsen Freight.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109