23948sdkhjf

Alle lastbilmærker er med på Transportmessen

Volvo, Mercedes-Benz og Iveco har nu også tilmeldt sig Transport 2023, som finder sted til april i Herning.

Tidligere har Scania, MAN, DAF og Renault trucks meddelt, at de deltager på messen. Hermed er alle syv store lastbimærker repræsenteret.

Volvo, Mercedes-Benz og Iveco medbringer deres elektriske modeller og viser også andre løsninger, der favner fremtiden, skriver MCH Messecenter Heerning i en pressemeddelelse.

- Hos Volvo sætter vi stor pris på Transport 2023 og muligheden for at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere, siger salgsdirektør Marcel Wolff-Matern fra Volvo Trucks.

- Vi har øjnene rettet mod fremtiden med fokus på den grønne omstilling, og det afspejler sig i de elektriske lastbilmodeller, som vises frem på messen.

De besøgende har mulighed for at få et indblik i den spændende, grønnere fremtid, som vi alle kommer til at være en del af.

Volvo medbringer blandt meget andet

  • Danmarks første elektriske slamsuger opbygget af Bucher Municipal
  • Danmarks første elektriske betonbil, Volvo FM Electric 6x2 fra UNICON.

Prøvetur i elektrisk lastbil

Hessel Trucks, der er dansk importør af Mercedes-Benz lastbiler, har også fokus på bæredygtige løsninger på Transport 2023.

- Vi har gode bud på, hvordan den enkelte vognmand kan blive klar til den grønne omstilling i transportbranchen, siger Mikael Voigt, der er eMobility-manager i Hessel Trucks. Både han ladestander-partneren vil være tilstede alle tre messedage i Heerning.

- Vi har stor erfaring i at gøre den grønne omstilling overskuelig og håndgribelig, og det er vigtigt, for det handler nemlig ikke bare om at købe en elektrisk lastbil, lyder det fra

Mikael Voigt fortæller videre, at virksomheden tilbyder en prøvetur i en elektrisk lastbil – den nye og store eActros.

- Vi kan tale nok så meget om en elektrisk lastbils fortræffeligheder, men det, der virkelig rykker noget, er, når chaufførerne selv oplever det lave støjniveau og den følelse af at have fuldt moment fra start.

Digitale løsninger

Hos Iveco hæfter man sig ved, at Transport 2023 er transportsektorens hovedsæde for videns- og erfaringsdeling.

- Messen byder på gode, sociale relationer med kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere og høj faglighed inden for ikke mindst den grønne omstilling - og hér byder vi også selv ind, siger

fortæller Håkan Jönsson, der er Business Director hos Iveco.

- Hos os kan de besøgende opleve både køretøjer og digitale løsninger, der gør hverdagen mere CO2-venlig og brændstoføkonomisk. Når man køber en Iveco, skal man have en samlet transportløsning med alt, hvad det indebærer – lige fra køretøjer og digitale løsninger, der gør hverdagen mere CO2-venlig og brændstoføkonomisk til også solide serviceaftaler og faglig sparring.

Iveco medbringer blandt andet den helt nye elektriske eDaily varebil.

Transport 2023 finder sted 20.-22. april i MCH Messecenter Herning.

Artiklen er en del af temaet Transport 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096