23948sdkhjf

Nye slamsugere skal sikre vandkvaliteten

Odsherred var dén kommune der solgte flest sommerhuse i 2020. Det har Odsherred Forsyning fået at mærke. Selskabet har hvert år ansvaret for at dække et område med ca. 16.000 helårsboliger og i omegnen af 16.000 sommerhuse – heraf følger 22.000 septiktanke.

Før 2022 skulle samtlige septiktanke i sommerhusområderne tømmes hvert 3. år og hvert år i boligområderne. Med de nye regler gælder der samme krav til sommerhusområderne som til helårsboligerne. For Odsherred Forsyning blev de øgede kvalitetskrav straks omsat til tre spritnye og identiske slamsugere fra Bucher Municipal.

- Vi er ansvarlige for vedligeholdelsen af alle bundfældningstanke i Danmarks største sommerhusområde, og med det følger et stort ansvar. Tømning af septiktanke, sivebrønde og køkkenbrønde samt spuling af sivedræn er bl.a. med til at sikre en rigtig høj badevandskvalitet. De tre nye slamsugere og en ny anhænger sikrer, at vi kan servicere langt bedre og mere effektivt end tidligere, fortæller Patrick Hyldedal, driftschef ved Odsherred Forsyning.

De tre nye slamsugere, Bucher FlexLine, er opbygget på Scania P410-modeller til netop at kunne varetage denne type opgaver, og alle tre kan køre med anhænger. Odsherred Forsyning har i dag en flåde bestående af 10 slamsugere, og har derudover en håndfuld anhængere – kærre og sættevogn.

- Det næste skridt for os er at gå den elektrificerede vej. Vi er ikke skræmte over udviklingen, og synes, at der er sket en skelsættende udvikling de sidste fem år, siger Patrick Hyldedal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Stor transportstrejke i Tyskland
Express-direktør: Vil vil sortere 6.000 pakker i timen
Km-afgift kan tvinge transportfirmaer til at flytte
Danske Fragtmænd i tættere samarbejde med storkunde
Finanslov giver grønt lys til endnu et vognmandsgebyr
Mercedes-boss: Komponentmangel bremser stadig lastbilproduktionen
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.141