23948sdkhjf

Gentager jobmesse for vognmænd og elever

Efter efterårets succesfulde jobmesse inviterer Danmarks største udbyder af transportuddannelser, DEKRA, igen til jobmesse i hele landet i uge 12. Her får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transportbranchen, der står klar til at fortælle om jobmulighederne i lige netop deres virksomhed.

Det er syvende år, at DEKRA afholder jobmesse, og de ser frem til igen at byde de besøgende velkommen på messen.

- Vores erfaring er, at det giver en helt anden dynamik, når man mødes ansigt til ansigt, fortæller Troels Lund, der er kommerciel direktør hos DEKRA.

- De besøgende kan præsentere sig direkte hos virksomhederne og spørge ind til arbejdet uden at skulle igennem en jobsøgningsproces. Det gør rekrutteringsprocessen lettere for både de besøgende og virksomhederne, siger han.

For ledige og dem i job

Jobmessen er for virksomheder og ledige - men også for dem, der allerede har et job, men overvejer at skifte til et job i transportbranchen.

- Der er brug for nye chauffører i Danmark som aldrig før, så vi håber, at jobmessen kan være med til at inspirere flere til at gå den vej, siger Troels Lund, som også fortæller, at DEKRA fortsat har tilbud om jobgaranti for transporteleverne.

Efterårets jobmesse var en stor succes

Sidst DEKRA afholdte jobmesse var i september sidste år, og her var der over 800 besøgende og 80 virksomheder på landsplan.

- Vi har oplevet en stor tilslutning til jobmessen fra landets virksomheder, så de besøgende kan se frem til at møde et bredt udvalg af spændende virksomheder i hele landet.

Her finder jobmessen sted:

  • Brabrand d. 21/3,
  • Vejen d. 21/3,
  • Herning d. 22/3,
  • Odense d. 22/3,
  • Nørresundby d. 23/3 og
  • Brøndby d. 23/3.

Det er gratis at deltage på jobmessen både for besøgende og virksomheder.

Jobmessen er åben for besøgende fra kl. 10.00-12.00 i alle byerne med undtagelse af Brøndby, hvor åbningstiden er fra kl. 10.00-13.00. Tilmelding til jobmessen kan ske på www.dekra.dk/jobmesse eller på telefon 70 60 65 00.

(kilde: DEKRA)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063