23948sdkhjf
Del siden

Group VH A/S

Group VH A/S er certificeret Service Partner for Axiale Stempel enheder fra Bosch Rexroth AG koncernen. Via direkte adgang til lagerne på Bosch Rexroth AGs fabrikker, kan vi sikre dig en hurtig levering af alle virksomhedens komponenter.

Group VH A/S renoverer og sammenbygger op til 4500 komponenter om året. Vi lagerfører cirka 37.000 varenumre, og er kendt for hurtighed, høj kvalitet og leverancer af såvel standard som individuelle enheder. Leveringstiden kan nedbringes til 24 timer i specielle tilfælde.

Group VH A/S optræder på markedet, som leverandør til eftermarkedet i form af reparation eller sammenbygning af nye komponenter, som erstatningsenheder med 100 % originale reservedele, samt afsluttende test af samtlige enheder.

Lidt historie...
Group VH blev grundlagt i 1988, som et enkeltmandsfirma, under ledelse og ejerskab af Jan Petersen.

Dengang var ambitionen af drive en servicevirksomhed, der udførte alle opgaver indenfor reparation, flushing af slanger - olieprøver, både mobile og industrianlæg indenfor Danmarks grænser. I tidens løb har virksomheden udviklet sig til at være en vigtig aktør på det hydrauliske marked. Serviceopgaverne i Danmark er nu overdraget til Bosch Rexroth Hvidovre, og Group VH holder fokus på erstatningsenheder og reparation.

Group VH A/S
Glarmestervej 5
6710 Esbjerg V
Danmark
CVR nummer: DK16121444
P nummer: 1001038148
35
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062