23948sdkhjf
Del siden

IPW Systems A/S

Hvad ville du sige til, at alle virksomhedens processer og politikker fandtes i ét system? At alle formularer, registreringer mv. fandtes i ét og samme system? Og at systemet var designet efter virksomhedens behov?

Med IPW’s softwareløsninger til kvalitetsledelse har du mulighed for at mindske virksomhedens spild og øge konkurrencekraften. Det er derfor, vi siger: IPW Systems giver dig overskud til mere.
https://youtu.be/_1wBMCkIL-Q
Det siger vores kunder om deres IPW løsninger
Fleksibelt system, individuelt tilpasset, hurtigt tilbagebetaling, operationel løsning, hurtig og nem implementering, kan målrettes de enkelte brugere, open source, platformsuafhængig, kan integreres til ERP-system, ingen årlige brugerlicenser.

IPW Systems producerer professionelle, webbaserede software løsninger til kvalitetsledelse og ledelsesprocesser
Med en IPW løsning effektiviserer du virksomhedens ledelsesprocesser – fra os får du fagspecifik viden og innovativ software. Vi tilbyder modulopbyggede rammeløsninger, der kan bruges enkeltvis eller i kombination, i en standardversion eller tilpasset virksomhedens specifikke behov. Vi kan integrere med jeres interne systemer, så data håndteres ét sted og kan udnyttes flere steder.

IPW løsninger automatiserer virksomhedens processer, både de papirbaserede og ustrukturerede. Vores software understøtter styringen af dokumenter og af de mange registreringer, der dag for dag kommer flere krav til om effektiv håndtering og styring.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083
12
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031