23948sdkhjf
Del siden

Nordiske Medier A/S

De største i Norden

Nordiske Medier er Nordens største mediehus inden for branchemedier.

Vi udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste erhvervsmedier og har med rødder, der går 115 år tilbage i tiden, en lang og stolt tradition for at være samlingspunktet for de største brancher i Norden.

Det er vi stadig i dag.

Med 54 printmedier og en redaktion på over 90 journalister dækker vi alle grene af nordisk erhvervsliv og bringer hver dag nyheder om alt fra den danske byggebranche og industrisektoren til detail- og transportbranchen.

Det er til fordel for læsere, der ønsker at være på forkant med udviklingen i deres branche, og det er til fordel for annoncører, der ønsker at markedsføre sig direkte til udvalgte faggrupper.

 

Mere end blot et mediehus

Nordiske Medier er baseret på et ønske om, at alle skal kunne tage del i de fordele, som vi hver dag skaber for dem, der er i brancherne.

Derfor leverer vi ikke kun nyheder, men udbyder også en bred række af digitale produkter, som giver virksomheder de bedste forudsætninger for at lykkes og skabe succes.

Med vores indgående viden om Skandinaviens største brancher og de målgrupper, der befinder sig i dem, hjælper Nordiske Medier dagligt store som små virksomheder med alt fra branding, annoncering og SEO, til hvordan de rekruterrer ny arbejdskraft og skaber et større netværk blandt beslutningstagere og potentielle samarbejdspartnere.

Således står det til, at Nordiske Medier i dag kan markere sig som det eneste mediehus i Danmark, der kan dække virksomheder 360° rundt i alle aspekter af deres markedsføring.

 

Tag del i de fordele, vi skaber, og bliv en del af det stærkeste netværk inden for nordisk erhvervsliv

Med Nordiske Medier kan I både holde jer opdateret på de nyeste branchetendenser, komme på forkant med kunder og konkurrenter og skræddersy jeres markedsføring på tværs af brancher, så den når ud til netop de målgrupper, I ønsker at komme i kontakt med.

Læs mere om Nordiske Medier og bliv klogere på, hvordan vi kan understøtte jeres forretning på https://omos.nordiskemedier.dk/  

Nordiske Medier A/S
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK10150825
P nummer: 1010162714
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063