23948sdkhjf
Del siden

Titgemeyer Skandinavien A/S

Titgemeyer-gruppen er en førende virksomhed indenfor befæstelsesteknik og transportteknologi med over 850 medarbejdere på 16 lokationer i hele Europa.

Titgemeyer-gruppen udvikler, producerer og sælger mere end 30.000 befæstelseelementer, værktøjer, industri- og karosserikomponenter til mange forskellige brancher. Udover avanceret produktionsteknologi, kvalificeret rådgivning og optimeret logistik, tilbyder Titgemeyer komplette løsninger fra førende varemærker

Titgemeyers brede produktprogram med nyheder og katalog præsenteres på hjemmesiden. Kataloget indeholder lagerprogrammet i Norden. Hos moderselskabet i Tyskland er der et stort tillægsprogram, og hertil skal lægges Titgemeyers mange sourcing-muligheder i EU og oversøisk.

Vi opfylder kundens behov fra 2 til 100.000 styk. Kundegruppen er hele den danske fremstillingsindustri fra Vindmøllegiganterne til det lokale karosseriværksted, og vi har erfarne konsulenter der dækker hele landet. Fra Danmark serviceres de nordiske lande med egne salgskonsulenter i Danmark og i Sverige. Kunder i Finland og Norge serviceres direkte og via partnere.

Transportteknologi:

Befæstelsesteknologi:

 

Titgemeyer Skandinavien A/S
Lunikvej 32
2670 Greve
Danmark
CVR nummer: DK87248216
P nummer: 1002767588
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047