23948sdkhjf
Del siden

A/S BEVOLA

BEVOLA har markedets bredeste produktplatform til opbygning af lastbiler og trailere. Vi har både varer som fx BevoBox™ værktøjskasser, trækstænger, hydrauliktanke, aluminiumsidefjæl og -skærme. Derudover er forhandler af højkvalitetsprodukter fra velkendte mærker såsom Dometic, JOST, Parker og Jonesco.

Siden 1968 har A/S BEVOLA kunnet tilbyde kvalitetsprodukter til opbygning af lastbiler og trailere. Vores brede sortiment med varer af høj kvalitet gør os i stand til at levere løsninger i alle størrelser.

En stor lagerkapacitet i alle lande betyder, at vi altid kan levere hurtigt. Og du behøver kun at handle ét sted. Vi kan også levere skræddersyede løsninger, som passer til den enkelte kundes behov. Vores eksperter står klar til at hjælpe med at finde frem til den rette løsning.

Hos BEVOLA ved vi, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden - og matcher behovet. Vi har udviklet BevoBox™ værktøjskasser til bl.a. lastbiler, der kan tilpasses ned til mindste detalje. BevoBox™ fremstilles i materialer, der matcher kunders behov i forhold til vægt, isolationsevne og klima. Vi har også forskelligt udstyr til kassen, der lever op til kundens ønsker. Vi kan også specialdesigne løsninger, så det passer til enhver kunde. Hos BEVOLA har vi vores eget kvalitetssikringssystem. 

BEVOLA blev etableret i 1968 og har dermed været med til at udvikle branchen i mere end 50 år.

Hovedkontoret ligger i Ringsted, men vi har også kontorer i Norge og Sverige. Derudover sælger vi for eksempel også til Tyskland, England, Finland, Polen samt andre steder i Europa.

Hvad kan vi?
BEVOLAs kombination af egenproducerede produkter og en række kvalitetsagenturer sikrer, at BEVOLA leverer den bedste og mest fleksible løsning, når det gælder produkter og logistik.

Vores produkter omfatter bl.a.:
- Værktøjskasser
- Hydraulik
- Opbygningsdele
- Reflekser og skilte
- Kølebokse
- Lygter og elektronik
- Lastsikring
- Aksler, ophæng, støddæmpere mv.
- BevoGrip™ sandstrøere og automatkæder

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153
39
TÜV
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031