23948sdkhjf
Del siden

GEODIS Denmark A/S

GEODIS Danmark – Hvem er vi? 
GEODIS Group er ejet af SNCF logistics, en industriel og kommerciel organisation ejet af den franske republik og baseret i Paris.  GEODIS har mere end 41.000 medarbejdere fordelt i 168 nationaliteter.

Logistik er afgørende for mange virksomheders konkurrenceevne. Vi ser os selv som værende den stærkeste vækstpartner for vores kunder, hvilket sikres gennem den nyeste teknologi, bæredygtighed samt skræddersyede logistik- og transportløsninger. Vi er drevet af ønsket om at skabe en god oplevelse for vores kunder – hver eneste dag tæller.

Vi er anerkendt for vores ekspertise og styring af alle aspekter af forsyningskæden.  Lidenskaben, der driver vores teams, deres ekspertise og deres viden om vores kunders markeder garanterer et konstant engagement.

Services
Vi er en regional organisation, der spænder over alle kontinenter, med direkte tilstedeværelse i 67 lande og et globalt netværk det dækker 120 lande.  Her er vores forretningsområder:

Find mere information omkring GEODIS og andre services - klik her

Arbejdet hos GEODIS Danmark
Vi har to kontorer i Danmark i hhv. Kastrup og Vejle med mere end 160 medarbejdere. Vi er en organisation i kraftig vækst og udvikling, som er kendetegnet ved en høj grad af innovation, dynamik og team spirit. Vores hverdag er travl, men også spændende. 

GEODIS er certificeret i Investors In People, hvilket stiller store krav til selve organisationen. Vi har yderligere et stort fokus på din personlige udvikling, feksibilitet i jobbet og gode karrrieremuligheder.  

Vores virksomhedsværdier Passion, Trust, Innovation, Solidarity & Commitment afspejles i vores daglige virke. Læs mere om vores virksomhed her: www.geodis.dk

GEODIS Denmark A/S
Oliefabriksvej 29-43
2770 Kastrup
Danmark
CVR nummer: DK35451714
P nummer: 1003045760
154
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047