23948sdkhjf
Del siden

A/S Fredericia Tankvognsudstyr ( A/S FTU )

Fredericia Tankvognsudstyr er hovedleverandør af specialudstyr til kemi- og mineralolieindustrien, ADR- samt bulktransport af pulver og flydende medier. 

Derudover forhandler vi et bredt program inden for flow,- og reguleringsventiler, læssearme, læssekoblinger, pejlesystemer og overfyldningssikringer beregnet for håndtering af brændstoffer samt filtersystemer til filtrering og rensning af brændstoffer i både civile og militære installationer. Læs mere om vores produktprogram

Vi leverer komplette betankningsmoduler til anvendelse for Søværnets skibe til betankning af helikoptere om bord på skibe, Forsvarets redningshelikoptere og til mindre flyvepladser både private og offentlige. 

Med vores kundetilpassede løsninger leverer vi til en kundekreds, der spænder fra raffinaderier, offshore-industrien, lufthavne, den kemiske sektor, industrien til landbruget og militæret.

På vores værksted udfører vi reparationer og service – alt sammen med afsæt i vores solide erfaring, der er opbygget gennem de seneste 30 år. På værkstedet udføres montering af komplette hydraulikanlæg, kompressorer og kraftudtag samt servicering af al udstyr på tankvogne og stationære installationer. Vi har autorisation til gasafbrænding af tilbageblevne gasrester fra LPG-tankvogne, når disse skal tømmes helt i forbindelse med et service. Derudover leverer vi slanger med trykprøvningscertifikat til læsning og aflæsning af pulver og flydende stoffer.

A/S Fredericia Tankvognsudstyr ( A/S FTU )
Røde Banke 106
Erritsø
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK38326317
P nummer: 1001765817
13
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078