23948sdkhjf
Del siden

Saint-Gobain Abrasives A/S

Saint-Gobain Abrasives er verdens førende producent af slibeprodukter og også den eneste producent, som fremstiller alle tre hovedgrupper af slibemidler: Bundne slibeprodukter, Fleksible slibeprodukter og Diamantprodukter.

Dette er muligt takket være et meget højt teknologisk niveau, et komplet og innovativt produktsortiment, et godt ry for høj kvalitet og sikkerhed og veluddannede, erfarne og engagerede medarbejdere.

Sundhed & sikkerhed
Vores ansvar overfor kunderne, især med hensyn til sikkerhed og komfort, er taget meget alvorligt. Produkterne er designet og fremstillet efter de højeste standarder, for at garentere den optimale sikkerhed og brugerkomfort. Saint-Gobain Abrasives er aktivt medlem af både FEPA og oSa.

Logistik
For at bekræfte Saint-Gobain's markedsledende position og for at supportere vores højt avancerede innovative produktløsninger, bruger Saint-Gobain en lang række ERP og kvalitetsstyringssystemer. Disse gør det muligt kontinuerligt, at forbedre præstationerne i ethvert led af logistik kæden, gennem grundig effektiv monitorering af alle de logistikmæssige processer og den endelige implementering af ny teknologi og de bedste træningsprocedurer.

I dag har Saint-Gobain et logistik team på 80 specialiserede medarbejdere, som er dedikerede og fokuserede på at imødekomme kundernes behov. Vores planlægningssystem, som er integreret direkte i vores ordrestyringssystem, er betjent og kontrolleret af et team af analytikere, som sørger for at vedligeholde og forbedre vores serviceniveau (over 97% idag).

Pressemeddelser

Kataloger

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047