23948sdkhjf
Del siden

Glasurit Autolak

SUCCESFULD – MED ET STÆRKT MÆRKE.
Professionelle løsninger og førsteklasses kvalitet. Med disse succesfaktorer er Glasurit det førende mærke i autolakeringsbranchen. Vi vil ikke kun være succesfulde. Vi vil også gøre dig succesfuld! Tro mod vores motto ”ProFit with Glasurit” sørger vi for, at værksteder i hele verden er velfungerende og sikre forretninger.

Vi tilbyder dig kun de allerbedste løsninger. Derfor udvikler vi vores produkter og services hele tiden, og gør således dit værksted klar til fremtiden. Vi tilbyder innovative lakprodukter og –systemer for enestående lakeringsresultater, konstant forbedrede værktøjer for hurtig og pålidelig farvetilpasning, en voksende palet af konsulentydelser, som hjælper med at identificere besparelses- og udviklingspotentiale og, sidst men ikke mindst, et omfattende træningsprogram i et globalt uddannelsesnetværk.
Glasurits pålidelige høje kvalitet på alle områder har medført, at Glasurit autolak er godkendt af næsten alle førende bilproducenter over hele verden. Dette er endnu en grund til, at stadig flere værksteder verden over skifter til Glasurit.

ProFit with Glasurit!

Glasurit Autolak
Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Danmark
CVR nummer: DK10077214
P nummer: 1008817703
35
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047