23948sdkhjf
Del siden

Blåkläder Workwear ApS

BLÅKLÄDER UDVIKLER FREMTIDENS ARBEJDSTØJ – SAMMEN MED JER! 

Blåkläder Workwear blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service.

Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige.

Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på to mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af holdbart kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden.

Find din Blåkläder-forhandler her


MOTORMAGASINET, AUTOBRANCHEN OG BLÅKLÄDER

Blåkläder har gennem alle årene fokuseret på autobranchen. Dette rendyrkede fokus har hjulpet os til at udvikle både sikkerhedsfodtøj og en lang række kollektioner, der opfylder alle tænkelige krav til komfort, slidstyrke og bevægelsesfrihed.

Vi har selv designet vores skånsomme og beskyttende sikkerhedsfodtøj, der som det allervigtigste tager højde for et langt arbejdsliv med millioner af skridt. Siden begyndelsen i 1959 er vi nået tættere og tættere på den ultimative pasform i vores arbejdstøj. Det gør, at vores kollektioner til autobranchen matcher en dagligdag med højt slid og et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, holdbarhed og komfort er essentielt.

Blåkläder deler jævnligt nyheder og spændende indsigter med dig, der læser Motor-magasinet

Udforsk Blåkläders udvalg og ekspertise inden for arbejdstøj til autobranchen her.


MESTER TIDENDE, HÅNDVÆRKSBRANCHERNE OG BLÅKLÄDER

Blåkläder har gennem alle årene fokuseret på tømrere, snedkere, murere, vvs’er, elektrikere, entreprenører og malere. Dette rendyrkede fokus har hjulpet os til at udvikle både sikkerhedsfodtøj og en lang række kollektioner, der opfylder alle tænkelige krav til komfort, slidstyrke og bevægelsesfrihed på tværs af håndværksbrancherne.

Vi har selv designet vores skånsomme og beskyttende sikkerhedsfodtøj, der som det allervigtigste tager højde for et langt arbejdsliv med millioner af skridt. Siden begyndelsen i 1959 er vi nået tættere og tættere på den ultimative pasform i vores arbejdstøj. Det gør, at vores kollektioner til håndværksfagene matcher en dagligdag med højt slid og arbejdsmiljøer, hvor fleksibilitet, holdbarhed og komfort er essentielt.

Blåkläder deler jævnligt nyheder og spændende indsigter med dig, der læser Mester Tidende

Udforsk Blåkläders udvalg og ekspertise inden for arbejdstøj til  håndværksfagene her


TRANSPORTMAGASINET, -SEKTOREN OG BLÅKLÄDER
Blåkläder har gennem mange år fokuseret på transportsektoren og har udviklet både sikkerhedsfodtøj og en lang række kollektioner, der opfylder alle tænkelige krav til komfort, bevægelsesfrihed og synlighed. Vi har selv designet vores skånsomme og beskyttende sikkerhedsfodtøj, der som det allervigtigste tager højde for et langt arbejdsliv med millioner af skridt.

Siden begyndelsen i 1959 er vi nået tættere og tættere på den ultimative pasform i vores arbejdstøj. Det gør, at vores kollektioner til transportsektoren matcher en dagligdag med meget stillesiddende arbejde, men som også gør det nemt at få adgang til dokumenter, skriveredskaber og mobiltelefon. Vores sortiment er tilpasset alle vejrforhold og temperaturer og fungerer samtidig som beskyttelsesbeklædning med sikkerhedsfunktioner og øget synlighed i trafikken.

Blåkläder deler jævnligt nyheder og spændende indsigter med dig, der læser Motor-magasinet

Udforsk Blåkläders udvalg og ekspertise inden for arbejdstøj til transportsektoren her.


JERN-MASKININDUSTRIEN OG BLÅKLÄDER 
Blåkläder har gennem mange år fokuseret på ”den sorte industri” og har udviklet både sikkerhedsfodtøj og en lang række kollektioner, der opfylder alle tænkelige krav til komfort, bevægelsesfrihed og slidstyrke.

Vi har selv designet vores skånsomme og beskyttende sikkerhedsfodtøj, der som det allervigtigste tager højde for et langt arbejdsliv med millioner af skridt. Siden begyndelsen i 1959 er vi nået tættere og tættere på den ultimative pasform i vores arbejdstøj. Det gør, at vores kollektioner til jern- og maskinindustrien matcher en dagligdag med meget højt slid og et arbejdsmiljø, hvor stor fleksibilitet og høj beskyttelse er essentielt.

Blåkläder deler jævnligt nyheder og spændende indsigter med dig, der læser Jern-Maskindustrien

Udforsk Blåkläders ekspertise inden for high vis-beklædning og multinorm her.
___________________

 
Er tekstilproduktion lig med ansvarlig produktion?  Følg Blåkläders bæredygtighedsrejse på CSRdk her


Følg Blåkläder på LinkedIn, Instagram, Facebook og YouTube


Find din Blåkläder-forhandler her


ER I KLAR TIL FREMTIDENS ARBEJDSTØJ? VÆLG #BLÅKLÄDER.

 

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063