23948sdkhjf
Del siden

PostNord Logistics A/S

Din effektive og fleksible transportløsning

Med mere end 100 terminaler i Norden og vores eget finmaskede distributionsnet kan vi tage ansvaret for din logistik og tilbyde dig markedets bedste transportløsning. Med stærk ekspertise indenfor distribution af

  • Enkelt paller og stykgods
  • Store godspartier (part- & full load)
  • Indenrigs og udenrigs ekspresforsendelser
  • Natforsendelser med inden kl. 7.00 levering
  • Pakker 
  • Breve

kan vi skræddersy løsninger på tværs af dine logistikbehov og være din foretrukne totalleverandør i Danmark og Norden. 

Produkterne, som imødekommer dit behov:

Pallet og Groupage: Med PostNord kan du sende enkeltpaller op til 1.000 kg. palle eller alle former for stykgods. Vi har dag-til-dag levering i hele Danmark og størstedelen af Norden. Du kan booke dine paller eller stykgods helt frem til kl. 13.30 og få dem leveret inden kl. 16.00 næste dag. Hvert år leverer PostNord mere end 2,5 millioner paller og stykgods til hele Norden. Der er derfor ikke dét, vi ikke kan transportere.

- Læs mere om paller og stykgods her 

Part- og Full Load: Med mere end 350 dedikeret part- og full load biler, kan vi også håndtere dine helt store forsendelser op til 53 paller eller 42 tons. Vi transporterer dit gods direkte til modtager uden mellemligggende terminalhåndtering fra dag-til-dag i Danmark og til størstedelen af Norden på 1-3 dage. Vi tilbyder fleksibel lastning med gardintrailer, nem og hurtig booking, direkte kontakt til vores disponenter og fuld sporing på dit gods.

- Læs mere her

Courier og Express Worldwide: Med PostNord kan vi klare alle former for tidskristiske forsendelser til Danmark og hele verdenen. Hvad end du skal sende; fortrolige dokumenter, varer af særlig høj værdi eller blot sende en velfortjent gave, så håndterer vi din tidskritiske forsendelse med højst mulig sikkerhed, omhyggelighed og hastighed. Faktisk kan vi hente din forsendelse indenfor 30 minutter i flere danske storbyer.

- Læs mere om indenrigs kurer her eller express worldwide her 

InNight: Med PostNord InNight henter vi din forsendelse om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer den om natten og leverer den hos modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Chaufføren kan selv losse godset af på det aftalte leveringssted, således at modtager ikke behøver være til stede. Med PostNord InNight er der minimum ventetid, og modtager kan tage produktet i brug når arbejdsdagen starter.

- Læs mere om InNight her 

 

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.034