23948sdkhjf
Del siden

HEMA Kranudstyr

HEMA Kranudstyr producerer grabber, pallegafler, aluskærme til lastbiler og specialudstyr til kraner og gravemaskiner samt forhandler et meget stort rotator program.

Udviklingen inden for transportsektoren stiller hele tiden krav til fleksibilitet og nye produkter der letter arbejdet. Denne udvikling følges nøje fra HEMA`s side for at opfylde de krav og forventninger, som kunderne har til deres udstyr og hjælpeværktøj. Denne opmærksomhed gør også, at HEMA i mange situationer er med, når kunderne skal finde specielle løsninger til deres godshåndtering i forbindelse med de mange transportopgaver.

HEMA Kranudstyr produceres på basis af en bred serie standard-produkter, der leveres i forskellige størrelser og udførelser. Med det brede udvalg af HEMA produkter er det muligt at dække de fleste behov for værktøj inden for entreprenør- og vognmands-branchen.

HEMA´s produkter henvender sig til alle brugere af kraner og gravemaskiner i enhver form, mekaniske, hydrauliske og El-hydrauliske.
HEMA fremstiller også alt i specialprodukter efter kundeønske.
HEMA forhandler sideløbende med egne produkter også Baltrotor, Indexator og Finn-Rotor rotatorer i forskellige størrelse og typer samt udstyr fra V.T:N. Group Italien, TIZMAR Italien og Idrobenne Italien i form af grabbe, klippere og knusere til henholdsvis lastbilkraner og gravemaskiner.

Produkterne i kataloget er et bredt udsnit af vore produkter, og finder De ikke det der kan dække netop Deres behov, hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning.

Tryk her for at se produktkatalog.
Tryk her for at se oversigt over brugt udstyr.

Hema er en del af K.S.M. Kragelund Group, som består af følgende fire virksomheder;

Maskinfabrikken - K.S.M. Kragelund ApS
Kranudstyr virksomheden - Hema
Ingeniørselskab - Kolster Engineering A/S


Kontakt os for udarbejdelse af tilbud eller mere information.

HEMA Kranudstyr
Bøgballevej 19, Kragelund
8723 Løsning
Danmark
CVR nummer: DK10656575
P nummer: 1012288162
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078