23948sdkhjf
Del siden

TungVognsSpecialisten ApS

Vi hjælper transportvirksomheder til at tage "bolden" op og indføre egenkontrolprogrammer og tilrette virksomhedens transportprocedure således, at transporten kan gennemføres på en sådan måde, at reglerne - særligt køre- og hviletidsreglerne og arbejdstidsreglerne - overholdes.

Som hjælpeværktøj for vognmanden hver dag, har vi udviklet en IT-løsning, som vi har valgt at kalde Tacho Online (www.tachoonline.dk)

Det er en hosting-, analyse- og rapporterings løsning, som hjælper vognmændene med at komme på forkant, før den næste virksomhedskontrol. Desuden opbevarer Tacho Online, alle køre- hviletidsfiler for transportvirksomheden og dermed er du sikret, at du har dine data sikkert opbevaret.

Tacho Online sikrer, at hver gang der tilføres filer, så analyseres disse i henhold til alle kendte køre- hviletid- og arbejdstidsregler. Er der eventuelt en overtrædelse, vil vognmanden, kørselsleder/disponenter, blive underrettet herom direkte fra Tacho Online. Ønskes det, at chaufføren skal have tilsendt eventuelle overtrædelser og besvare dem elektronisk, så er dette også en mulighed.

Tacho Online, hjælper altså transportbranchens vognmænd med at få overblik og ro i maven, inden den næste virksomhedskontrol.

Vi har gennem vores årelange arbejde i Rigspolitiets Tungvognssektion dels som patruljebetjente på vejene og dels som ledere og administrative medarbejdere i sektionen, konstateret det fakta, at der er en udpræget mangel på rådgivning og undervisning inden for stort set alle områder, der relaterer sig til vejtransport.

Der er stort set ingen virksomheder, der yder denne form for rådgivning og under ingen omstændigheder på det høje faglige og kvalificerede niveau, som vi kan tilbyde.

Det er vores erfaring, at mange bøder kunne være undgået, hvis der havde været tilstrækkeligt uddannelse og rådgivning til chauffører og transportvirksomheder. Det er en realitet, at kontroltrykket i fremtiden vil stige dramatisk.

Særligt inden for køre- og hviletidsområdet samt arbejdsmiljø vil kontroltrykket i årene frem stige voldsomt. Overtrædelse af køre- og hviletidsområdet er belagt med voldsomme sanktioner (bøder og frakendelse af kørekortet til chauffører og bøder og frakendelse af tilladelse til at udføre vognmandskørsel til transportvirksomheden).

TungVognsSpecialisten ApS
Københavnsvej 265
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK32090990
P nummer: 1015185194
9
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032