23948sdkhjf
Del siden

EUROPART Danmark A/S

EUROPART – som har været en succesrig aktør på markedet for køretøjsreservedele i 60 år – er i dag den førende partner for erhvervskøretøjsværksteder samt lastbils-, trailer-, varebils- og busvognparkchefer i Europa. Få mere at vide om EUROPARTs værdisystem, som leder os i vores daglige arbejde, om den respektfulde omgang med forretningspartnere, medarbejdere og miljøet samt den høje fleksibilitet og dynamik i vores virksomhed. Med vores partner og investor Triton Alpha Private Equity Funds driver vi vores vækst fremad.

300 forretninger, 400.000 reservedele, verdensomspændende kvalitetsstyring
Allerede det europæiske netværk med 300 forretninger i 28 lande, den hurtige og pålidelige leveringsservice og det omfattende leveringsprogram med flere end 400.000 reservedele er overbevisende argumenter. Derudover drager EUROPARTs kunder fordel af kvalitetsprodukterne fra vores handelsmærke EUROPART Premium Parts med flere end 6500 tilgængelige dele, af EUROPARTs egen kvalitetsstyring, vores globale sourcing med lokal leverandørcertificering samt vores tætte og mangeårige samarbejde med adskillige kendte mærkevareproducenter.
Vores hovedkundegrupper omfatter ikke blot europæiske og nationale key account-kunder fra segmenterne lastbiler, trailere, busser og bortskaffelse, men også speditioner, som selv udfører reparationer, samt uafhængige og autoriserede værksteder. Derudover forsyner EUROPART også køretøjsproducenter, offentlige selskaber og pakkeposttjenester med reserve- og tilbehørsdele til erhvervskøretøjer i alle klasser.

EUROPART Danmark: Vi præsenterer os selv
Hovedafdelingen for det danske selskab ligger i den nordlige bydel af Kolding. Her der 37 ansatte, hvoraf 15 arbejder i centralfunktioner. I alt har det danske selskab 75 medarbejder i det landsdækkende netværk. Hovedafdelingen råder over en 300 kvm. stor butik og et 3.000 kvm. stort lager, som leverer varer til de øvrige afdelinger, og leverer varer til kunderne op til 4 gange dagligt.
EUROPART Danmark blev som det første selskab uden for Tyskland grundlagt i 1979 – dengang under navnet WFZ. Den nuværende struktur blev grundlagt i 1995.
Hovedafdelingen i Kolding er med 5 øvrige afdelinger, grundstammen i det danske netværk, som består af afdelinger i Padborg, Brabrand, Herning, Aalborg og Greve.
Den nyeste afdeling i Herning, som blev åbnet i februar 2013, blev placeret netop her på grund af Hernings gode erhvervsmæssige udvikling, og det faktum, at motorvejen fører lige til døren. Motorvejen vil i fremadrettet få en stor betydning for udviklingen af erhvervslivet i det midtjyske område, som allerede i dag er et betydeligt logistikområde.
Afdelingen i Greve har også udviklet sig positivt siden flytningen i 2012. Afdelingen er i dag en topmoderne afdeling, som er placeret tæt på motorvejen og centralt placeret i Danmarks vækstcentrum.
Hovedafdelingen i Kolding har en logistisk god placering, idet er inden for få hundrede meter er flere til- og afkørselsmuligheder til motorvejen, og afdelingen er placeret tæt på et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter. Placeringen gør, at kunderne og de øvrige afdelinger kan nås på en hurtig og effektiv måde.
Målsætningen for EUROPART Danmark er, at holde sin position som markedsledende leverandør af reservedele, værktøj og værkstedsudrustning til den tunge transportbranche, og at øge omsætningen med Key Accounts.
EUROPART Danmark er speciel stolt af at have kompetente medarbejdere og af de gode resultater, der er blevet skabt gennem tiden. Selskabet hører absolut til ”Best in Class” i forhold til konkurrenterne.

Læs mere om EUROPART her.

EUROPART Danmark A/S
Kokmose 14
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK46629310
P nummer: 1003087931
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047