23948sdkhjf
Del siden

Dekra

DEKRA er Danmarks største udbyder af transportuddannelser. Vi uddanner hvert år over 20.000 kursister på landsplan.

DEKRA er en Danmarks største, landsdækkende, sammenslutning af private skoler, der tilbyder alle former for transportkurser og -uddannelser på områderne for taxi (limousine), bus og lastbil. Mange af disse afholdes som AMU-forløb.

DEKRA garanterer, at alle kurser og uddannelser afholdes, så du trygt kan stole på at få din uddannelse eller kursus som planlagt. Vi holder hvad vi lover med Danmarks bedste faglærere i undervisningen.

Vi engagerer os i alle aspekter af branchen, og vi kan med vores ekspertviden rådgive og vejlede på tværs af uddannelser, kurser, lovgivning og tilskudsordninger. Med de dygtigste medarbejdere i ryggen er DEKRA i stand til at tilbyde kursister og kunder den bedste service og nyeste viden indenfor transportområdet, herunder lovgivningsmæssige krav, forebyggelse af højresvingsulykker, teknologiske fremskridt, m.m.

Vi har fokus på uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse, og vi har via et stærkt samarbejde med transportbranchen hjulpet tusinder tilbage i job. Det er vi stolte af. DEKRA er en international ekspertorganisation som blandt andet arbejder med sikkerhed og kvalitet i det daglige forhold mellem menneske og mobilitet.

DEKRA er repræsenteret i 60 lande med 45.000 medarbejdere.

Dekra
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK33585586
P nummer: 1016761202
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078