23948sdkhjf
Del siden

Langholt Handelsselskab ApS

Langholt Handelsselskab står bl.a. bag Bell Add, der er kendt for ren motorteknologi.

Diagnose / Fejlfinding
Dansk kvalitet og pleje til din motor.
Bell Add er et dansk firma med mere end 25 års erfaring i ren motorteknologi. Alle vores produkter og rensemetoder er udviklet i nært samarbejde med importører, olieselskaber, tekniske skoler og mere end 2.000 værksteder i Norden.

Eget laboratorium
Med eget udviklings- og forskningslaboratorium har Bell Add stor fokus på de specielle udfordringer, som det danske klima og køremønster stiller til vores biler – og på følgevirkningerne af stadigt skrappere miljøkrav. Med jævnlig brug af Bell Add kvalitets produkter forlænger du din motors levetid og undgår dyre værkstedsregninger.

Rådgivning og uddannelse
Bell Add yder rådgivning og assistance til alle landets værksteder i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding. Vi stiller samtidig vores viden og medarbejdere til rådighed gennem uddannelse og seminarer for værksteder over hele landet.

Færdige løsninger
I Bell Add følger vi den tekniske udvikling tæt med henblik på at fremstå som en troværdig og loyal samarbejdspartner, der leverer færdige løsninger og højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse af diesel- og benzinmotorer.

Langholt Handelsselskab ApS
Gungevej 9-11
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK11220037

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032