23948sdkhjf

PTV Group Danmark

The Mind of Movement. Globalt planlægger og optimer PTV Group alt hvad der flytter mennesker og gods – hvad enten der er tale om transportruter, distributionsstrukturer, privat eller offentlig transport. Virksomheden tilbyder software, data, indhold, rådgivning og forskning. Takket være ekspertviden inden for trafik- og transportplanlægningen, indtager PTV en enestående position.

 Miljøkompatibel og omkostningseffektiv mobilitet kræver en finjusteret koordinering af strømmen af trafik og varer, således at mennesker og produkter, kan nå deres destinationer sikkert og effektivt. Her er fokus på trafiksikkerhed, klimabeskyttelse og fremtidssikrede mobilitetsbegreber. Løsningerne fra PTV inden for transportlogistik, trafikplanlægning og trafikstyring bidrager til at opnå dette, selv i realtime.

 På logistikområdet spænder PTV’s portefølje fra software til planlægningen af transportruter og ture til distributionsplanlægning og flådestyring, herunder trucknavigation og parkering. En særlig online-tjeneste giver gennemsigtighed i realtime under transportprocessen og på tværs af hele forsyningskæden.

I trafiksektoren tilbyder PTV software, data og videnskabelige teknikker til at lave simulering og modeller af trafiknettet. Dette hjælper trafik- og byplanlæggere i over 120 lande til at organisere en optimal trafikstrøm.

 PTV’s hovedkontor har været beliggende i Karlsruhe - et center for innovation og udvikling, siden virksomheden blev grundlagt i 1979. På verdensplan arbejder omkring 600 ansatte på stærke løsninger for offentlig administration, offentlige myndigheder, handel og industri.

 

 

Fakta om PTV Group Danmark

Adresse
PTV Group Danmark
Gullberg Strandgata 36D
411 04 Göteborg
Se på kort

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +45 78 77 01 16

Certifikater: TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Rita Balbo
Direkte telefon: +31 (0) 346 581 676

Send til en kollega

0.153