23948sdkhjf

AVN Pladeteknik A/S

AVN Pladeteknik er specialister i at optimere pladebearbejdningsprocesser og har højteknologiske maskiner inden for følgende områder:

Laserskæring


Stansning


Bukning


LasersvejsningVi håndterer hele processen fra rådgivning, levering, opstilling, software og installation.

TRUMPF


AVN Pladeteknik er eksklusiv repræsentant for TRUMPF - verdens førende producent af pladebearbejdningsmaskiner. Maskinprogrammet omfatter mange forskellige løsninger fra standard til high-end kombinerbare med fulde FMC-løsninger.


Service


Opstillingsforløbet planlægges, inden TRUMPF maskinen bliver leveret, så det gennemføres med mindst mulig gene for den øvrige produktion.

Vores fuldt udrustede servicebiler kan hurtigt identificere og afhjælpe en given problematik. Vi tilbyder komplette eller skræddersyede serviceaftaler, så er du sikret.


Reservedele


TRUMPFs reservedele har samme høje standard, kvalitet og pålidelighed som TRUMPF maskiner. Vi kan skaffe reservedele inden for 24 timer og tilbyder hurtig afhjælpning, hvis uheldet er ude.


Softwareværktøj og support


Applikationssupport giver tryghed. Vi sikrer, at maskinerne er opdateret med det nyeste software. Det sikrer optimal udnyttelse af maskinressourcerne.


LISSMAC


LISSMAC er en tysk maskinproducent, som har udviklet slibe- og afgratningsmaskiner, der kan slibe, børste og afgrate metalplader i én arbejdsgang.


KOHLER


KOHLER Maschinenbau er en tysk maskinproducent og specialist i avanceret maskinteknologi primært inden for retteværk til den pladeforarbejdende industri.


we know how
AVN Pladeteknik er en del af

AVN Gruppen 

 

 

Fakta om AVN Pladeteknik A/S

Adresse
AVN Pladeteknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 70200411

Fax: +45 43245504

CVR nummer: DK24207277

P nummer: 1006407704

Kontaktpersoner

Jan Nielsen Jan Nielsen
Afdeling: AVN Pladeteknik
Stilling: Teknisk Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 40 38 44 74
Morten Dahl Morten Dahl
Afdeling: AVN Pladeteknik
Stilling: Teknisk Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 40 20 98 22

Send til en kollega

0.174