23948sdkhjf

Euromaster Danmark A/S

Fra Aalborg til Padborg. 
Fra Holstebro til København. 
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale.  Vi er landsdækkende og internationale.

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet. Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen.

Vi tænker fremad.
Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet - ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no.1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre.

Mere effektivt.
Mere bæredygtigt.
Mere sikkert.
Mere ansvarligt.   

Find dit lokale Euromastercenter her

Se alleNyheder

Se alleNyeste job

Fakta om Euromaster Danmark A/S

Adresse
Euromaster Danmark A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 87282828

CVR nummer: DK14808701

P nummer: 1020322620

Kontaktpersoner

Amalie Rysgaard
Afdeling: Marketing & Salg
Direkte telefon: +45 87282828

Heidi Gaba Heidi Gaba
Afdeling: Marketing & Salg
Stilling: Marketingchef
Direkte telefon: +45 60238643

Lotte Vedel
Afdeling: HR
Stilling: HR koordinator

Monica Nielsen
Afdeling: Marketing & Salg
Stilling: Marketing- og kommunikationskoordinator
Direkte telefon: +45 40 60 45 66

Stinne Hannibal
Afdeling: Marketing & Salg
Stilling: Marketing- og kommunikationskoordinator
Direkte telefon: +45 20 59 37 59

Send til en kollega

0.25