23948sdkhjf

ITD

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores ca. 700 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt.

Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag. Medlemskabet er for alle typer transportvirksomheder, uanset om I kører med farligt gods, levende dyr eller noget helt tredje. Læs mere om medlemskabet

Vi tror på, at fremtiden tilhører den effektive, digitale og grønne transportør. Så vi går forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport gennem vores videnscenter ITD Logtech Hub, ligesom vi understøtter den grønne omstilling.

 Gennem vores to landsdækkende kampagner ”Lastbilkaravanen” og ”Hovedet med i trafikken” sikrer vi fokus på trafiksikkerhed.

Derudover tilbyder ITD også en række kurser, der alle har til formål at gøre branchen endnu mere professionel, så alle transportvirksomheder og medarbejdere kan komme stærkere ind i fremtiden. Se vores aktuelle kursuskalender.

ITD er mere end en brancheorganisation, ITD-koncernen er en af Europas stærkeste transportorganisationer med en unik kombination af forening og forretning. Foreningen repræsenterer i dag danske transport- og logistikvirksomheder, der kører både internationalt og nationalt.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Fakta om ITD

Adresse
ITD
Lyren 1
6330 Padborg

Region
Danmark
Syddanmark
Aabenraa Kommune

Telefon: +45 74671233

Fax: +45 74674317

CVR nummer: DK40990917

P nummer: 1001804500

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte R. Kræfting
Direkte telefon: +45 40342908

Helene Busch

Send til en kollega

0.219