23948sdkhjf
Del siden

Blåkläder Workwear ApS

BLÅKLÄDER UDVIKLER FREMTIDENS ARBEJDSTØJ – SAMMEN MED JER! 

SE VORES ARBEJDSTØJSLØSNINGER TIL TRANSPORTSEKTOREN

Blåkläder Workwear blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service.

Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige.

Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på to mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af holdbart kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. 

TRANSPORTMAGASINET, -SEKTOREN OG BLÅKLÄDER

Blåkläder har gennem mange år fokuseret på transportsektoren og har udviklet både sikkerhedsfodtøj og en lang række kollektioner, der opfylder alle tænkelige krav til komfort, bevægelsesfrihed og synlighed. Vi har selv designet vores skånsomme og beskyttende sikkerhedsfodtøj, der som det allervigtigste tager højde for et langt arbejdsliv med millioner af skridt.

Siden begyndelsen i 1959 er vi nået tættere og tættere på den ultimative pasform i vores arbejdstøj. Det gør, at vores kollektioner til transportsektoren matcher en dagligdag med meget stillesiddende arbejde, men som også gør det nemt at få adgang til dokumenter, skriveredskaber og mobiltelefon. Vores sortiment er tilpasset alle vejrforhold og temperaturer og fungerer samtidig som beskyttelsesbeklædning med sikkerhedsfunktioner og øget synlighed i trafikken.

Blåkläder deler jævnligt nyheder og spændende indsigter med dig, der læser Transportmagasinet

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561
ISO 9001, ISO 14001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046