23948sdkhjf
Del siden

Uno-X Mobility Danmark A/S

Uno-X Mobility Danmark A/S leverer diesel og AdBlue til dansk transport og industri. Med vores landsdækkende netværk, personlige service og stærke team af rådgivere kan du altid forvente det bedste af din olieleverandør.

Uno-X Erhverv specialiserer sig i levering af olie til dansk erhverv og transport.

- Uno-X Erhverv skal levere den bedste oplevelse for kunden. Det gør vi ved at se verden fra kundens synsvinkel. For os er der ikke to ens kunder, når vi får en ny kunde, sætter vi os i fællesskab ned og ser på de muligheder og behov, den enkelte kunde har. Kun ved at lære kundens forretning at kende, sikrer vi, at kunden får den rette løsning.

Uno-X Truck - Tankstationer kun beregnet til lastbiler, uanset hvor i Danmark dine lastbiler har behov for diesel og AdBlue, findes vi lige om hjørnet. Der er gode og sikre tilkørselsforhold, der er altid plads i højden og bredden.

Uno-X Tankvogns-leveringer - Vi handler med med alle erhvervskunder i Danmark, lige fra kunden der ringer 1-2 gange om året og bestiller olie, til entreprenøren der har behov for flytbare ADR tanke med pumper og med leveringer på byggepladser langs motorvejene, over produktionsvirksomheden med 20 olietanke der aldrig må løbe tør, til det lokale varmeværk der pludselig skal bruge 500.000 liter de næste 3 dage. 

Uno-X Mobility Danmark A/S
Buddingevej 195
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK33807910
P nummer: 1003041030
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078