23948sdkhjf
Del siden

Uno-X Mobility Danmark A/S

Uno-X Mobility er et af Danmarks største energiselskaber. Uno-X’ mission er at udvikle og fremme løsninger for fremtidens mobilitet, både for bilister og tung transport. De leverer energi til private, landbrug, erhverv og industri. Sammen med Rema1000 og 7-Eleven er Uno-X en del af Reitan Retail. Yderligere oplysninger findes på www.unox.dk.

Hos Uno-X Truck
Uno-X Truck har mange års erfaring som olieleverandør til transportbranchen. Uno-X Truck leverer diesel, AdBlue, smøremidler, og brændstofkort til virksomhedens store netværk af truckanlæg i Danmark. Virksomheden tilbyder et bredt produktsortiment og gode services, der er udviklet til deres kunders behov. Uno-X Trucks kundeservice og salgschefer står til rådighed døgnet rundt, tager altid telefonen og er i stand til at træffe beslutninger hurtigt - og så er de altid klar til at sparre og rådgive.

Medarbejderne hos Uno-X Truck bekymrer sig om dig og din forretning, og de gør en dyd ud af sætte deres kunder forrest. Uno-X Truck - altid lige i nærheden.

Uno-X Mobility Danmark A/S
Buddingevej 195
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK33807910
P nummer: 1003041030
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032