23948sdkhjf

Total Denmark A/S

TOTAL DENMARK A/S er datterselskab af TotalEnergies. TotalEnergies er et bredt energiselskab, der producerer og markedsfører energi på verdensplan: olie og biobrændstoffer, naturgas og grønne gasser, vedvarende energi samt elektricitet. Vores 105.000 ansatte arbejder hver dag for at skabe energi, der er ren, pålidelig, til en fornuftig pris samt tilgængelig for så mange som muligt. TotalEnergies er aktiv i mere end 130 lande og har bæredygtig udvikling i fokus.


Forretningsområder
Vores sortiment omfatter smøremidler til personvogne og varebiler, lastvogne og busser, entreprenører, landbrug, marinen og alle typer af industri.

Udover smøremidler sælger vi også bitumen og kemiske specialvæsker.

TotalEnergies har konsolideret sit ry som specialist inden for forskellige industrisektorer: fødevareforarbejdning, træ, papir, pap, kemi, byggeri/infrastruktur, energi, minedrift og materialer, gummi, tekstil, metalforarbejdning osv. og tilbyder vores kunder komplette smøreløsninger.

Sikkerhed for mennesker og udstyr er afgørende ved brug af et smøremiddel. TotalEnergies produkter overholder derfor de strengeste kvalitetsstandarder, og større udstyrsfabrikanter har bekræftet, at vores produkter opfylder de strengeste specifikationer.

Produktion og lagerfaciliteter
TOTAL DENMARK A/S har centralt lager for de nordiske lande samt analyselaboratorium, og kan derfor tilbyde en kort leveringstid.

Historie
Vores virksomhed i Danmark daterer tilbage til 1894, hvor Theodor Møllers Olieraffinaderi blev grundlagt. I 1981, hvor virksomheden hed Eterna Olie A/S blev den opkøbt af den franske oliekoncern Elf Aquitaine.

I 2001 fusionerede TOTALFINA med ELF Aquataine og dannede dermed koncernen TotalFinaElf. 12. juni 2003 ændrede koncernen navn til et kortere mere sigende navn TOTAL, der indikerer koncernens involvering i hele energikæden.

I Danmark skiftede vi i forlængelse heraf navn til TOTAL Lubricants Denmark A/S samme dag, da vores forretningsområde var Lubricants/smøremidler.

Vi udvidede vores forretningsområde til også at omfatte specialvæsker i marts 2004, hvorfor vi skiftede navn til TOTAL DENMARK A/S den 18. marts 2004.

Tilmeld vores nyhedsbrev her

Nyheder

Se produktkatalog

Fakta om Total Denmark A/S

Adresse
Total Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 45813701

CVR nummer: DK63855618

P nummer: 1002178627

Ansatte: 54

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anja Slot

Kim Frederiksen Kim Frederiksen
Afdeling: TOTAL DENMARK M&S Lubricants
Stilling: Sales Manager Industri Danmark
Direkte telefon: +45 40154201

Signe Sørensen
Stilling: Digital Marketing Specialist

Steffen Feddersen Steffen Feddersen
Afdeling: Salgsteam
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 21 83 31 65

Teresa Roerbye
Direkte telefon: +45 23900157

Send til en kollega

0.282