23948sdkhjf

Simas Filters løser din filtreringsopgave

Tilbydes
Udløber
28. februar 2019

Har din virksomhed specielle krav til filtrering? Hospitaler, medicinalindustri, elektronikvirksomheder, fødevarevirksomheder, kraftværker og virksomheder i fugtige miljøer er blot nogle få eksempler på brancher med særlige krav til filtrering. Simas kan hjælpe i 99% af tilfældene.

Simas Filters A/S blev etableret i 1984. Vores speciale er alle former for filterløsninger til filtrering af luft, væsker og materialer. Simas besidder i dag meget store kompetencer på filterområdet. Som regel kan vi anbefale kunden en løsning allerede ved første kontakt. Ellers vurderer vi hurtigt, om der er brug for en yderligere afdækning af mulighederne - til kundens fordel.

Vores grundidé er, at vi skal kunne løse alle filtreringsopgaver, uanset om der er tale om standardløsninger eller specialopgaver. Høj faglighed kendetegner Simas Filters. Det betyder, at vi sætter en ære i rådgive vores kunder på et højt fagligt niveau og anser det som vores kvalitetsstempel.

Vi er leveringsdygtige i filtertyper til ethvert behov: Kuvertfiltre, filtermåtter, kompaktfiltre, indblæsnings-poser, box- og panelfiltre, for blot at nævne nogle få.

Når du samarbejder med Simas Filters A/S, får du altid kompetent rådgivning om den optimale filterløsning til netop dit behov. Tag kontakt til en af vores dygtige konsulenter for en uforpligtende snak.

Simas Filters
Udbyder
Simas Filters A/S
Rugvænget 10
8500 Grenaa
Danmark

Simas salgsafdeling
Telefon: +45 87581020
Fax: +45 8758 1030


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.13