23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

IT-platform til ledelsessystemer – hvor svært kan det være?

Udløber
2. marts 2025

IT-platform til ledelsessystemer – hvor svært kan det være?

Langt de fleste virksomheder både små, mellemstore og store danske virksomheder står i disse år overfor at skulle bruge en IT-platform til praktisk indførelse af et ledelsessystem. Det kan være ledelsessystemer som ISO 9001:2015 til kvalitetsledelse (KLS), ISO 14001:2015 til miljøledelse (MLS) eller arbejdsmiljøledelse eller Food f.eks. BRC, IFS eller FSSC22000.

Det kan gøres kringlet, indviklet og omkostningsfuldt. Sådan er der nogen der gør det.

Men det kan også gøres ud fra principperne:

  • Det skal være nemt
  • Keep-it-simple
  • Brugbart i hverdagen
  • Investeringen skal kunne betale sig 

Den største gevinst opnås ved kombinationen af et godt organiseret IT ledelsessystem og brug af standarder. Ledelsessystemet skal sikre, at man som leverandør kan dokumentere kvaliteten, den miljømæssige indsats, et godt arbejdsmiljø eller fødevaresikkerhed, hvor det er relevant.

Mange virksomheder, som har indført kvalitetsledelse, oplever bedre brug af ressourcer – menneskelige som økonomiske, færre reklamationer og interne afvigelser, større ensartethed i produkter, bedre overblik over opgaver og produktion.

Står du overfor valget, om der skal indføres kvalitetsledelse er det godt at vide, at hvis du vælger certificeret kvalitetsledelse, så er du ikke alene. Mere end 1 million virksomheder globalt har valgt ISO 9001 til kvalitetsledelse.

Og er beslutningen taget om at indføre et certificeret ledelsessystem, hvorfor så ikke gøre det på en nem og praktisk anvendelig måde og ud fra et overkommeligt budget.

Står man over for at løse denne udfordring, har Vicath EQ ApS et system, som lever op til kravene. IT-systemet EQ Advance® er særdeles velegnet til opbygning af kvalitetsledelse, miljøledelse mv. Det er udviklet med alle de nødvendige skabeloner, procedurer og dokumenter. Det bliver opbygget, så Jeres dagligdags kvalitetsledelse kommer med i systemet.

Ledelsessystemet kan suppleres med IT-systemer til reklamationer og afvigelser, elektronisk APV, systematisk vedligehold o.l. Vi tilbyder også et meget rost system: EQ Work® Tool Control – system til styring af værktøj/materiel med QR-kode scan og lyskrydssystem (grøn, gul, rød).

På rådgiversiden har vi uddannede Lead Auditorer, og vi er derfor på forholdsvis kort tid i stand til at opbygge systemer som ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO45001, FPC-systemer osv., der er certificerbare. Nogle bruger os også til koordinatorservice, hvor vi er en del af jeres team, som vedligeholder kvalitetsledelsessystemet.

Vores grundholdning er, at vi gennem dialog gerne vil bidrage til værdiskabende aktiviteter for de virksomheder, vi arbejder for.

Se mere på www.vicatheq.dk

Vicath EQ ApS
Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32662277
P nummer: 1015733590

Kontaktperson

Kåre Kristensen Gausdal
Konsulent, Lead Auditor Kvalitet og Miljø
+45 63154444 kg@vicatheq.dk

Send til en kollega

0.079