23948sdkhjf

Service af kassediske

Tilbydes
Udløber
4. september 2019

​​BUTIKSservice A/S hjælper dig, når du har problemer med dine kassediske. Vi rykker ud alle ugens dage, i hele landet og døgnet rundt med servicebiler, der har alle de nødvendige reservedele, der skal til for at få din kassedisk hurtigt op at køre igen.

​Indbydende og velfungerende kassediske
​I modsætning til servicediske, informationsskranker og diske, hvor man for eksempel kan pakke ind, er kassediske udstyret med et transportbånd. Disse bånd er afhængige af, at maskineriet i kassebåndsmotoren fungerer.

I supermarkeder, byggemarkeder, kiosker og andre butikker er kassediske noget af det sidste, der møder kunderne, inden de forlader butikken. Derfor er det vigtigt, at kassediskene fungerer optimalt og tager sig godt ud. Er der problemer med kassedisken i en butik kan der hurtigt opstå køer, og det påvirker hurtigt kunderne negativt. Måske forlader de butikken, og i nogle tilfælde kan problemer med kassedisken betyde, at en kunde ikke har lyst til at komme igen. Derfor er det vigtigt, at problemer med kassedisken bliver løst hurtigst muligt.

​Er jeres kassediske gået i stykker?
​Flere og flere butikker udvider deres åbningstider, og i takt med det, er der også en risiko for, at kassediske går i stykker på skæve tidspunkter. Vores mobile teams kan med kort varsel løse opgaver overalt i Danmark på alle tider af døgnet. Vores ekspertise spænder bredt over alt fra reparation og udskiftning af låse til bånd, mekaniske systemer, relæer og meget mere. Vi udfører vores reparationer, serviceopgaver og montage i butikken, så din kassedisk hurtigst muligt kommer til at fungere optimalt igen.

​Service & vedligehold af kassediske og pengekasser
​Der findes et utal af mærker og modeller inden for kassediske, men der findes stort set ingen, vi ikke har set før. Vores mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af langt de fleste kassediske på markedet, gør os derfor til en kompetent samarbejdspartner.

​Kassediske, pengeskuffer, gates og andet butiksudstyr har vi ligeledes stor viden om og erfaring med. Vi kan derfor også yde god rådgivning omkring valget af kassedisk, og vi er åbne over for enhver renoveringsopgave
Kontakt os​

Vi løser opgaver i forbindelse med

Istandsættelser

Renoveringer

Ombygninger (fx. til CashGuard)

Flytninger
Udbyder
Butiksservice A/S
Højgårdsvej 2
4540 Fårevejle
Danmark

Inge Svendsen
Telefon: +45 59620031
Fax: +45 59620091


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.38