23948sdkhjf

Professionel spåntagning fra Haco A/S

Tilbydes
Udløber
7. december 2021

HACO udfører industriel spåntagning, som har udviklet sig markant over en årrække. Alle vores karruseller er i dag udstyret med samme CNC programmeringstype og model, hvilket gør det optimalt i forhold til operatør rotationer.

Velkendte eksempler på spåntagende bearbejdningsprocesser er boring, drejning og fræsning. Hos HACO tilbyder vi at udføre præcisions arbejde på maskiner som er bestykket på en sådan måde, at én maskine kan udføre alle typer af bearbejdningsprocesser, som gør det muligt at færdigbearbejde emner med meget få omstillinger. Vi besidder den nyeste teknologi på området og leverer præcisionsbearbejdede emner med høje tolerancekrav.

HACO løser diverse typer spåntagningsopgaver
Med vores mange år inden for branchen har vi haft kontakt til mange forskellige brancher. Vores kundeportefølje spænder vidt, men vi producerer primært til vindmølle-, marine- og offshore/procesindustrien. Ved at vælge vores maskinfabrik som leverandør får du ikke blot gavn af vores mange kompetencer og knowhow, men derimod også af vores store netværk af underleverandører og samarbejdspartnere, som HACO er en del af.

Vi har tætte samarbejder med klasseselskaber som DNV, BV og mange flere, og vi er certificeret af TÜV Nord til omstempling af materialer med certifikat 3.1/EN 10204.

Læs mere om

Haco A/S

her.
Udbyder
Haco A/S

Haco A/S
Barrit Langgade 97
7150 Barrit
Danmark

Irene Albrechtsen
Telefon: +45 75691733
Fax: +45 75691310

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14